Fedezd fel az Amettina világát

Információk


Az ékszerekhez használt anyagok

Ékszereimhez a PRECIOSA gyár üveggyöngy termékeit használom.
A gyöngyöket háromféle alapra készítem el a típusától függően: merev, rugalmas és hajlékony.
Ékszereimhez használt fém alkatrészek vagy nikkelmentes anyagból, vagy nemesacélból készültek. A nemesacél az ékszerek egyik leggyakrabban használt alapanyaga. Nagyon alacsony a nikkeltartalma, így általában a nikkel érzékenyek is tudják viselni. A nemesacél magas minőségű, erős, nem homályosodik el az idő múlásával és nem rozsdásodik.

Így őrizze meg ékszerei szépségét

Az ékszerek élettartamát és minőségét egy kis odafigyeléssel sokáig meg lehet őrizni. A továbbiakban az üveggyöngyökre vonatkozó használati útmutatót olvashatják.
Az átlagos kozmetikumok nincsenek hatással az üvegre és a felületkezelésre. A gyöngy felső rétege nem oldódik fel. Sem az üveg sem a felületkezelés nem lép kémiai kölcsönhatásba a bőrrel és a ruhák anyagaival.
A gyöngyök minőségét nem befolyásolja negatívan az izzadság. A felületkezelése szilárd marad, kémiai anyagok nem oldódnak ki belőle.

Tisztításhoz a nedves ruhával való áttörlés a legideálisabb, azonban az üveggyöngyök tisztíthatók a hétköznapi, kereskedelmi forgalomban kapható tisztítószerekkel, nem poláris, szerves oldószerekkel. Az üveget és a felületkezelést sem befolyásolja negatívan.

A gyöngyök sokáig megőrzik minőségüket és színüket, ha száraz, sötét helyen vannak tárolva. Ne legyen huzamosabb ideig direkt napfénynek kitéve az ékszer. A színtartósság az Európai CSN EN ISO 105-B02 Standard szerint lett tesztelve. A gyöngy tartóssága függ a színétől és a gyártási módszertől is. A kívülről és belülről borított gyöngyöket még nagyobb odafigyeléssel kell kezelni. Ha a lyukak megkarcolódnak a gyöngyök fokozatosan megváltoznak vagy elvesztik a színüket.

A gyöngyök és a felületkezelésük alapvetően kopásállók, azonban a túlzott súrlódás eredményezhet kopást és a felület kidolgozottságának részleges elvesztését. Kerülje az agresszív vegyszerek használatát, mert azok reakcióba léphetnek az üveggel vagy a felületkezeléssel!

Az ékszert ne viselje takarítás, főzés, sportolás vagy egyéb fizikai munka végzése közben! Óvakodjon a fizikai behatásoktól, ütődésektől, mert ebben az esetben a gyöngy megpattanhat! Használat után tárolja biztonságos helyen, hogy az ékszerek minél tovább megőrizzék minőségüket!

Díszcsomagolás

A termékeink papírdobozba helyezve, légpárnás borítékban kerülnek kiszállításra. A doboz az Amettina logójával van ellátva. Ezen felül kérhető személyre szabott díszcsomagolás és üdvözlőkártya is a termékekhez. Amennyiben erre van igénye kérem jelezze a megrendeléskor a megjegyzések rovatban vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az amettina.accessories@gmail.com e-mail címen.

Egyedi megrendelések

Lehetőség van egyedi megrendelések leadására is. Ha olyan ékszerre vágyik, ami egyedileg csak az Ön számára van elkészítve, vagy egy már meglévő terméket szeretne átalakíttatni, kérem lépjen kapcsolatba velünk az amettina.accessories@gmail.com e-mail címen.